Over onze gym

Bull’s Gym is een full-service fitnesscentrum in Deventer, opgericht door Freek Gerding. We hebben een indrukwekkend assortiment professionele kracht- en cardioapparatuur, met meer functies dan je van een sportschool zou verwachten. We hebben een aantal gecertificeerde instructeurs in dienst die u met passie helpen uw persoonlijke doelen te bereiken. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen met je trainingen, maar ook voeding en andere gezondheidstips geven.

 Bull’s Gym wil yoga voor iedereen toegankelijk maken. Dankzij onze “Down to Earth”-aanpak zijn wij de grootste yogastudio van Deventer. Onze lessen zijn voor iedereen die fysiek en mentaal wil sporten. Laat je leiden door de experts en leer ontspannen. Yoga vermindert stress. Wij geloven in flexibiliteit. Bull’s Gym biedt daarom een ​​ruim aanbod aan yogastijlen in Deventer. Zo zit er altijd een les tussen die voor jou werkt. Het biedt mogelijkheden voor alle niveaus, van beginners tot experts.

Naast onze Gym is er natuurlijk de mogelijkheid om gebruik te maken van Personal Training. Onze personal trainers begeleiden elk van onze klanten om de training te optimaliseren en doelen te bereiken. Daarnaast kunnen personal trainers van Deventer Gym helpen met revalidatietrainingen, afslankplannen of training voor een handicap of blessure.

 Wil je afvallen? Bull’s Gym heeft speciale programma’s voor klanten die verantwoord willen afvallen. Dit kan in combinatie met Body Support Nutrition of Sports Diet plannen. Bull’s Gym brengt je altijd het beste voedings- en sportadvies.

Join TheVloergedeelte

Take A Peek Inside Our Fitness World

Cardio sessies

Gewichtsverlies Training ​

Kick Boxing

Gewicht Training​

Yoga & Stretching

Functionele Training